Kinderfeestje

Ook voor een leuke invulling van een kinderfeestje kun je bij onze restaurants terecht. Kom gezellig pizza of pannenkoeken bakken!

Kids Pizza – La Galleria Boulevard

Vier de verjaardag van je kleine in Italiaanse stijl en ga pizza bakken bij La Galleria Boulevard. een smakelijke en creatieve invulling van het kinderfeestje. Bij binnenkomst in het restaurant staat er een tafel klaar met gepersonaliseerde menukaartjes. De kinderen gaan eerst een kleurplaat inkleuren. Vervolgens gaat het versieren en bakken van de pizza’s beginnen. Alle kinderen kunnen zelf kiezen wat ze op hun pizza willen: gegarandeerd een lekkere pizza! Het feestje wordt passend afgesloten met een kinderijsje. Tijdens het feestje wordt er onbeperkt limonade geschonken. 

Duur: circa 1,5 uur
Prijs: € 12,50 per kind

Kids Play & Pizza – La Galleria Boulevard

Het is ook mogelijk om het Kids Pizza arrangement te reserveren in combinatie met Glowgolf. De kinderen gaan dan voor of na het pizza bakken zoals hierboven omschreven Glowgolfen. Glowgolf is een leuke en spannende toevoeging aan het feestje. Tijdens glow in the dark midgetgolf is alles donker, behalve de baan, de bal en de midgetgolfstick. Zo is er net genoeg licht om te zien waar de bal naartoe moet. Een echte uitdaging dus! Uitbreiden van dit assortiment kan met het spiegeldoolhof, amazing time freak, een 3D bril, kampioensbeker van 18cm of een limonadefontein.

Duur: Glowgolf circa 1 uur en pizza bakken circa 1,5 uur
Prijs: Glowgolf & pizza bakken € 18,50 per kind of Glowgolf + taart eten & pizza bakken € 23,45 per kind

Klik op de onderstaande knop om een offerte aan te vragen.

Nu reserveren

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel vriendjes/vriendinnetjes mag mijn kind uitnodigen?

Zoveel als hij of zij maar wil en de begeleiders aankunnen.

Kunnen jullie rekening houden met allergieën?

Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met allergieën. Je kan een allergie aangeven in het offerteformulier via de knop boven 'Veel gestelde vragen'.

Vanaf welke leeftijd zijn deze kinderfeestjes?

Voor alle kinderfeestjes geldt een leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De Glowgolf uitbreiding ‘Timefreak’ raden wij aan voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Wat moet ik doen als er meer kinderen mee willen?

Het definitieve aantal kun je tot 48 uur van te voren doorgeven. Maar als er binnen die 48 uur iemand bijkomt of afvalt kan dit altijd op de dag zelf nog worden verrekend.

Tot wanneer kan ik het feestje annuleren?

Annuleren kan tot 48 uur van te voren. Afhankelijk van het arrangement overleggen wij of er eventueel kosten in rekening moeten worden gebracht. Het feestje verzetten is ook een mogelijkheid. Wij kijken graag voor je in de agenda of er op een ander moment ook plek is.

Hoelang duren de feestjes?

Het pizza bakken duurt ongeveer 1,5 uur. Glowgolf duurt ongeveer 1 uur en het spiegeldoolhof 15 tot 20 minuten.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan in het restaurant met contant, pin of credit card. Wanneer Glowgolf tot de activiteiten behoort krijg je een bonnetje mee die ingeleverd moet worden bij het restaurant. Je betaald vervolgens alles in één keer in het restaurant.

Wat kunnen de begeleiders eten en/of drinken?

De begeleiders kunnen van de reguliere kaart eten en drinken bestellen. Dit wordt bij de rekening opgeteld of direct afgerekend.

Tot hoelaat kan ik dit arrangement reserveren ?

Het arrangement kan je reserveren vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur